Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

SF-Breugel: Bezoek “Chocolade-museum” in Koekelberg

Chocolademuseum Koekelberg De Neckstraat 20, Koekelberg, Brussel, België

Seniorenforum Bruegel organiseert op zondag 21 april 2024 een bezoek aan het chocolade-museum in Koekelberg. Sinds het einde van de 19e eeuw, huisvest de gemeente Koekelberg wat men terecht het “Dorp van de Chocolade” is gaan noemen. In het hart van dit “dorp”, op de historische site van de ‘Biscuiteries Chocolateries Victoria’, ontdekt u een […]

Pastafestijn Lennik

Ons Huis markt 9, Lennik

Meer info: Filip Rooselaers 0476 928 184 en Katleen Bury 0474 721 179

“WAAROM ZIJN DE VLAMINGEN ZO BRAAF?” DOOR IGNACE LOWIE.

Zaal Romaanse poort Brusselstraat 63, Leuven, Vlaams-Brabant, België

Ignace Lowie is gewezen Vlaams Blok parlementslid, publicist en officieel stadsgids te Brugge. De lezing werd reeds met groot succes in enkele steden gehouden. Ignace wordt ingeleid door Britt Huybrechts, historica en Leuvens lijsttrekster voor de Kamer. Lowie analyseert aan de hand van onze geschiedenis hoe het komt dat de Vlaamse weerbaarheid geen hoger peil […]

Ontbijtgesprek met onze toppers Klaas, Britt en andere

Sporthal Verbrande Brug, kleine zaal Vaartstraat 198, Grimbergen, Vlaams-Brabant, België

Kom ontbijten met Klaas Slootmans (lijsttrekker voor het Vlaams Parlement), Britt Huybrechts (lijsttrekker voor de Kamer) en andere. Schrijf je in via Jan Laeremans 0486/760734. Inkom en ontbijt 10€.

Spandoek actie “Welkom op de Werf” Rotselaar

Sint.Jansstraat Sint Jansstraat, Werchter, Vlaams-Brabant, België

Deze actie zal doorgaan op 17 mei te Werchter in de Sint.Jansstraat. We komen samen bij Heidi in Café “Oud Werchter” om 14.00u.

Avondmarkt Rotselaar

Centrum Rotselaar Rotselaar, Vlaams Brabant, België

Onze afdeling in Rotselaar organiseert een stand op de avondmarkt van Rotselaar. Voor een drankje en een babbel kan je er terecht.

Verkiezingsbarbeque afdeling Tremelo-Baal

Zaal Paloma Schrieksebaan 47, Tremelo, België

Op 26 mei organiseert de afdeling Tremelo-Baal een verkiezingsbarbeque met gastsprekers Klaas Slootmans, lijstrekker Vlaams Parlement, Britt Huybrechts, lijsttrekker kamer, en afdelingsvoorzitter Alain Verschaeren. Prijs: 25€ voor volwassenen, 12€ voor kinderen tot 12 jaar. Dessert inbegrepen. Inschrijven verplicht!!! Inschrijving pas geldig na overschrijving op rekening BE34 9795 2481 7390 tot zaterdag 18 mei.

Stand op de braderie van Landen

Stationstraat Landen N283, Landen, Vlaams-Brabant, België

Kom praten met het bestuur van de afdeling van het Vlaams Belang te Landen.